Social Selling

Praktijkopdracht Aramik Garabidian

#6 Be interested, nog interesting!

Be interested, not interesting! vind ik interessant punt. Mensen die nep overkomen of erg overdreven zijn vind ik vaak niet zo leuk. Het liefst ben ik met mensen die zichzelf zijn, hiermee kun je ook meer bereiken. Soms vind ik het ook moeilijk om interesse te tonen, dus dit is een punt waar ik goed aan kan werken.

Zelf doe ik eerlijk gezegd (nog) weinig met LinkedIn. Ik heb enkel mijn instellingen gedaan, maar er verder nog nooit een bericht op geplaatst. Omdat ik nu opzoek ga naar een afstudeerstage, is dit wel een punt wat ik mee ga nemen. Ik zie het nut namelijk wel in. Vooral omdat ik waarschijnlijk over +/- een half jaar een baantje ga zoeken is een netwerk altijd nuttig. Ik kan helaas dus niet 100% toetsen of dit nu op mijn profiel het geval is, enkel heb ik af en toe een bericht ontvangen waar ik op reageerde. Hierbij toonde ik wel interesse.

 

Whiskybase’ LinkedIn

Onze opdrachtgever Whiskybase heeft een LinkedIn pagina, maar maakt hier geen gebruik van. Deze heeft weinig tot geen informatie en verwijst door naar haar website.

Avans ‘s-Hertogenbosch

4e jaars student Business Innovation
Studentnummer: 2146159

Contact

Robin van Wijngaarden

rci.vanwijngaarden@student.avans.nl